Maatschappelijke zetel:

Herlegem 45
9700 Oudenaarde
BELGIE

Exploitatiezetel:

Graaf van Landastraat 61 / 1
9700 Oudenaarde
BELGIË

BTW: BE 461 780 772
TEL.: + 32 55 45 79 01
FAX: + 32 55 45 79 03


E-mail: info@ke-trucking.com
MAPPY - Exploitatiezetel

MAPPY Maatschappelijke zetel
webdesign Proximedia

KoeltransportCOOL TRAFFIC is een jong dynamisch bedrijf en staat garant voor een hoogwaardige dienstverlening, op maat gesneden voor iedere individuele klant.

Dankzij een moderne en comfortabel uitgeruste vloot van om en bij de 60 onmiddellijk inzetbare transporteenheden, goedgekeurd voor het koel- en vriesvervoer, kunnen wij onze klanten een volwaardige transportservice aanbieden vanaf de ophaling van bederfbare goederen op de laadplaats tot aan de levering ervan bij de eindbestemmeling.

Als één der marktleiders in het koel- en vriesvervoer zendt COOL TRAFFIC dagelijks haar 'zonen' uit om fruit, groenten, vis, vers bereide producten, hangend vlees, chocolade en andere aan bederf onderhevige consumptiegoederen over heel (West-)Europa te transporteren in ATP-gekeurde laadruimtes die een temperatuurgradatie tussen -30°C en +30°C perfect aankunnen.

Onze 60 transporteenheden zijn allen uitgerust met dubbele bemanning, gsm, gps en satellietopvolging zodat wij jullie steeds kunnen meedelen waar jullie vracht zich bevindt. Door gebruik te maken van onderhoudscontracten zijn onze trekkers, opleggers en koelgroepen steeds perfect onderhouden.

In onze eigen truckwash worden de vrachtwagens na iedere rit zowel inwendig als uitwendig volledig gewassen met de juiste reinigings- en ontsmettingsmiddelen. Zuid-Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland zijn de meest in het oog springende "afzetgebieden" voor onze transportdiensten. Dagelijks vertrekken er vrachtwagens met groupageritten vanuit België naar Zuid-Frankrijk en groupageritten terug.

Een scherpe leveringstermijn tegen een eveneens scherpe prijs is en blijft het visitekaartje van COOL TRAFFIC !